1r Instruments: Com els fem sonar?

Amb els nens i nenes de 1r, hem observat que no tots els instruments es toquen d’una mateixa manera per fer-los sonar. Hem agafat tots els instruments que tenim a la classe de música i els hem fet sonar, adonant-nos de quina tècnica havíem de fer servir per fer-los sonar: picar, sacsejar, pinçar, fregar o bufar.

Un cop ho hem tingut clar, hem seguit una partitura a la pantalla on, segons la tècnica que indicava, cada alumne feia sonar el seu instrument o instruments. Han estat molt concentrats i ho han fet així de bé!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s