Concurs de manualitats

Després de que tots els nens i nenes de l’escola fessin les seves votacions, ja tenim guanyadors del concurs de manualitats!! Una cuineta, un castell, un porquet guardiola i un dinosaure!! A la pàgina web trobareu tota la informació!!

Tots treballem a l’hort!!

El nostre hort està canviant molt!! Tots els nens i nenes de l’escola s’encarreguen de cuidar-lo i de regar-lo cada setmana. Aviat farem les primeres collites!!

Música a les entrades i sortides

Seguint una proposta recollida a les reunions de delegats de classe del passat curs, s’ha decidit que la música canviarà cada mes i els encarregats d’escollir-la seran els mateixos nens i nenes. La mestra de música ha proposat per a cada curs una etapa de la història de la música. Cada mes, un curs concret…

     

Benvinguda al nou curs escolar 17-18

Com cada setembre us volem donar la benvinguda al nou curs escolar. Tenim moltes expectatives posades en aquest nou curs. Tots, tant l’alumnat com l’equip docent hem carregat les piles i estem preparats per fer grans coses i aprendre molt els uns dels altres. Desitgem que ens acompanyeu en aquest viatge  i que junts gaudim…

Setmana Cultural

Del 27 de febrer al 3 de març celebrarem la nostra primera Setmana Cultural. Durant totes les tardes de la setmana es barrejaran les classes de cada cicle i farem tallers relacionats amb el tema escollit: LES MATEMÀTIQUES!!!