AMPA

L’AMPA de l´Escola La Florida està organitzada per 10 Comissions (Acollida/extraescolars, roba, colònies, llibres, blog/web, menjador, 6è, casal d’estiu, festes, cavalcada). El nostre principal objectiu és ser una AMPA funcional, dinàmica, oberta i, sobretot, participativa. Intentem comunicar-nos amb vosaltres àgilment i sense necessitat de paper. És per això que no som una AMPA presencial, si no és estrictament necessari.

Treballarem fonamentalment amb el correu electrònic i el blog, així les consultes, reclamacions i/o suggeriments us preguem ens las feu arribar al correu ampalaflorida@gmail.com, juntament amb el vostre nom i cognom i la Junta els derivarà a la Comissió que pertoqui per atendre.

És molt important que com a família d’aquesta escola participeu de l’AMPA, en primer lloc, abonant la quota anual per família. L’AMPA fa possible que a l’escola hi hagin molts serveis que altrament no es podrien gaudir com el servei d’acollida matinal, les extraescolars, una roba pròpia, la agenda escolar, material cedit a l’escola, regals dels reis a les aules o els esmorzars i berenars de les festes… En segon lloc, participant activament en qualsevol d’aquestes comissions de treball. És la nostra escola i són els nostres fills i filles, hem de treballar junts per aconseguir que la escola tingui tot el que ells necessiten.

Per poder seguir-nos no perdeu de vista el web de l’AMPA que amb freqüència actualitzem.