Instal·lacions

L’Escola La Florida disposa d’àmplies instal·lacions, inclosos 2 patis amb zones verdes.

Entrada i secretaria

L’entrada a l’escola està situada per l’Av. Disset. En l’entrada es troba Consergeria i Secretaria.

Aules Infantil

 

A l’Escola La Florida s’ofereixen 2 línies d’Educació Infantil. Les aules són diàfanes i molt acollidores. Els més petits les converteixen a la seva segona casa al llarg de tot un curs, decorant-les i vivint-les al màxim.

Aules Primària

 

També hi ha dues línies d’Educació Primària, des de 1r fins a 6é. Són classes espaioses que gaudeixen de molta llum natural.

Aula de ciències

Un espai per descobrir, provar, aprendre, experimentar i sobretot motivar-los en el coneixement de la ciència, de la física i de la química.

Aula de música

Aquí tenen la seva primera presa de contacte amb els sons, els instruments, la melodia, el ritme… Un lloc molt important dins de la nostra escola. Destaca el gran pentaterra creat pel nostre conserge! Gràcies! Ens encanta!

Aules d’anglès

This is the place where your kids get started on the English Language. We have 3 certified English teachers which help your children to learn the basics through songs and games mostly. Happy Learning!

Un lloc on els vostres nens i nenes s’inicien en l’idioma anglès. Tenim 3 professors qualificats que ajuden als vostres fills a aprendre una nova llengua a través de jocs, cançons i altres activitats. Gaudeix aprenent!

Aula de psicomotricitat

Els alumnes del Cicle Infantil es diverteixen a l’aula de psico una vegada per setmana. És molt important, per evitar relliscades innecessàries, portar mitjons antilliscants els dies en què van a l’aula de psico. La mestra us informarà quin dia li toca al vostre fill/a.

Biblioteca

Un espai per iniciar-los en l’important hàbit de la lectura. La nostra biblioteca està dividida per temàtiques i edats. També disposem d’un espai on els més petits poden jugar alhora que aprenen llegint.

Despatxos

On s’adreça, es gestiona i es cuida del bon funcionament de l’Escola.

Sala de Mestres

IMG_20151201_141817

El espai on els mestres es reuneixen, dinen…

Gimnàs

Espai polivalent per a tots els alumnes del centre. Aquí, a més d’Educació Física, representen els festivals i actuacions dels vostres fills i filles (Nadal, Sant Jordi, fi de curs).

Hort

Situat al pati infantil, es tracta d’un petit espai on els nens i nenes realitzen diferents activitats. Actualment és l’alumnat de 2n qui s’encarrega del projecte de l’hort. Preparen el terra, planten, veuen créixer i cuiden de les plantes. És un magnífic espai on aprendre a cuidar i respectar les plantes des de ben petits.

Arborètum

És una nova  zona verda on estan representades totes les espècies que donen nom a les aules de l’escola. Els nens i nenes de l’escola hi poden jugar i cada classe s’ocupa del manteniment del seu espai. A més la zona dels bancs s’utilitza per fer el Bibliopati i algunes sessions amb els mestres.

IMG_1038

Menjador

Gestionat per Scolarest, disposa de cuina pròpia i un menú mensual supervisat per nutricionistes experts. Els infants mengen en diferents torns: a les 12.30 mengen els alumnes d’infantil, i a partir de les 13 els alumnes de Primària.

Pati d’Infantil

Arbres, l’hort,  i un grandiós sorral, que fa les delícies dels petits.

Pati de Primària

Pista de basquet i  de futbol, així com una zona verda. I el nostre “Arboretum”: Projecte recolzat per l’AMPA, en què plantem i cuidem de totes les plantes que donen noms a les nostres aules.